Home » Support » Beheer

Elk Nederland Live domein heeft een eigen beheerpagina. Deze pagina maakt gebruik van een beveiligde verbinding (https://..), u wordt daarom gevraagd het beveligingscertificaat te accepteren.

De pagina is te bereiken via de volgende URL:

• https://beheer.domein.tld
Voor mensen die geen zin hebben om teveel te tikken kunt u ook gewoon beheer.uwdomein.tld intikken, u wordt dan automatisch door verwezen naar de juiste pagina.

Op de pagina die verschijnt heeft u nu een aantal mogelijkheden:

• Domeinbeheer
  • Webmail
  • Bestandsbeheer
  • Databasebeheer
  • Statistieken
  • Spam-control
De eerste stappen:

Nadat u ingelogt bent in de beheerpagina van het domein, is de eerste stap om naar de algemene informatie pagina te gaan. Omdat dit de eerste keer is dat u inlogt, is het noodzakelijk de juiste taal, het wachtwoord en de persoonlijke informatie te veranderen.

Wanneer dit gedaan is kunt u bijna al de website uploaden naar het nieuwe domein, maar voordat dit mogelijk is, moet er eerst een ftp gebruiker worden toegevoegd.