Welkom bij Nederland Live!

Nederland Live biedt betaalbare en kwalitatief goede hostingdiensten.

mailU heeft bij ons al een webhostingpakket voor slechts 5 euro en 8 cent per maand! (€4.20 ex. BTW). Dat is inclusief een domeinnaam, 1000MB webspace en verder geen limieten!.
De hosting van uw website gebeurt op een uiterst betrouwbare en volledig geautomatiseerde infrastructuur aangesloten op zeer snelle verbindingen naar het internet.

Wij verhuizen uw websiteUw website verhuizen naar Nederland Live?

Gegarandeerd zonder service onderbreking en zonder extra kosten. Selecteer ons pakket en vul het bestelformulier in. Wij nemen dan meteen contact met u op om een soepele verhuizing van uw website te verzekeren.

Virtual Private Server (VPS)

Zware website, specifieke toepassing, dedicated webapplicatie? Virtual Private Servers zijn een perfecte upgrade voor hen die meer nodig hebben dan een normaal (shared) webhostingpakket.

Uw heeft al een eigen virtual server bij Nederland Live vanaf €15 per maand! (€12,40 ex. BTW)

Onze servers

serverkast Al onze servers zijn uitgerust met een linux variant, onze hosting servers gebruiken Debian linux. Deze linux distributie heeft zich in de loop der jaren bewezen als een zeer betrouwbaar en effectief systeem voor web- (en vele andere) services waaraan hoge eisen worden gesteld.
Onze servers worden 24/7 365 dagen per jaar acheter cialis in de gaten gehouden en bevinden zich in een uiterst modern datacenter.